Vandaag in TROUW

Zou de wereld niet veel mooier zijn als iedereen écht gehoord wordt? Wij denken van wel en daarom hebben we Dialoogcentrum opgericht. We geven o.a. incompany dialoogtrainingen en leiden dialoogtrainers op. Deelnemers zijn enthousiast over de effecten van de training op hun leven en werk.

Tweede Kamer en Kabinet

Op vrijdag 18 november verschijnt ons boek 21 geheimen van een strategische dialoog. Om de publicatie ervan te vieren gaan wij morgen naar Den Haag en geven alle leden van de Tweede Kamer en het Kabinet persoonlijk een exemplaar cadeau. We kondigen dit vandaag paginagroot aan in een advertentie in dagblad TROUW.

Gratis verzending

Het nieuwe boek ligt binnen enkele dagen in de boekwinkels en is vandaag al online te bestellen. Bij bestelling via onze website is de verzending gratis.

MIS NIKS.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF