Incompany mogelijkheden

Leer binnen één dag effectiever communiceren

Op zoek naar een manier om effectief communiceren? Wil je tijdens je werk beter communiceren met collega’s? Ben je op zoek naar manieren om beter te luisteren naar je klanten? Wil je beter begrepen worden? Neem contact met ons op voor een incompany traject op maat.

  • je ervaart hoe anders gesprekken kunnen zijn
  • in gesprekken kom je samen sneller tot de kern
  • je leert hoe je beter gehoord kunt worden
  • door je dialoogvaardigheden ben je duidelijker in je communicatie

 

Teamontwikkeling

Dialoog is een uitstekend middel om de teamdynamiek te onderzoeken en verbeteren.

Alle relevante informatie komt door middel van dialoog boven tafel en kan daardoor bijdragen aan nieuwe inzichten en oplossingen. Er ontstaat in korte tijd een een teamcultuur waarin efficiënt gewerkt wordt en ieder teamlid zich gezien en gehoord voelt.

 

Introduceer een dialoogcultuur binnen jouw organisatie

De dialoogtechniek kan een wezenlijke invloed hebben op de cultuur van een organisatie. De toepassing van de dialoogtechniek faciliteert beter naar elkaar luisteren en creëert daardoor een meer open sfeer waarin creativiteit en energie stromen. Senior dialoogmeesters van Dialoogcentrum adviseren grote en kleine organisaties in het creëren van een dialoogcultuur.

 

Samen met je team of het hele bedrijf?

We organiseren eendaagse workshops en trainingen effectief communiceren d.m.v.  dialoog.

Wil je met jouw team aan de slag? Onze workshops en trainingen bieden we ook op maat incompany aan. Bij jou in de buurt dus.

Onze dialoogworkshop bieden we in overleg ook (deels) online aan.

 

 

Begrijpen en begrepen worden

Goede gesprekken vormen de basis van ons geluk en succes, maar ondanks alle moderne communicatiemiddelen lijkt het steeds moeilijker elkaar te verstaan. Er wordt langs elkaar heen gepraat en de verdeeldheid in de maatschappij neemt toe. Gelukkig ervaren deelnemers aan onze trainingen dat het ook anders kan. De dialoogtechnieken van de filosoof en natuurkundige David Bohm verbinden mensen, verdiepen relaties en doen nieuwe creatieve oplossingen ontstaan.

In onze ncompany trajecten leer je effectief communiceren en staat de praktijk centraal. Je leert door te oefenen beter te luisteren. Naar de ander, maar ook naar jezelf. Dat vergroot het begrip van de ander en zorgt ervoor dat jij beter begrepen wordt. 

  • je leert beter luisteren
  • je neemt samen met anderen betere beslissingen
  • iedereen wordt gehoord
  • ieders mening doet ertoe
  • je creëert een win-winsituatie

 

Trainingskalender

Weergaven navigatie

Vandaag

De Verdieping | 17-10-24

Tilburg Spoorlaan 346, Tilburg, Nederland

Tijdens De Verdieping, een eendaagse verdiepende dialoogworkshop, oefen je met de dialoog en verdiep je jouw dialoogvaardigheden. In de workshop wordt speciaal aandacht besteed aan de volgende thema's: het eigen …

De Verdieping | 17-10-24 Lees meer »

€245