Curus communiceren op de werkvloer

Leer binnen één dag effectiever communiceren

 

Op zoek naar een cursus om de communicatie op de werkvloer te verbeteren? Wil je tijdens je werk beter communiceren met collega’s?

Volg de Dialoogworkshop bij Dialoogcentrum. In je eentje of samen met collega’s.

  • je ervaart hoe anders gesprekken en vergadering kunnen zijn
  • in gesprekken kom je samen sneller tot de kern
  • je leert hoe je beter gehoord kunt worden
  • door je dialoogvaardigheden ben je duidelijker in je communicatie

Samen met je team of alleen?

We organiseren eendaagse workshops en driedaagse trainingen op open inschrijving door het hele land. We organiseren workshops en trainingen in de buurt van Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Groningen, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Breda en Den Bosch. Heb je een scholingsbudget of professionaliseringsbudget? Doe dan mee en schrijf je in voor een van onze workshops of trainingen.

Wil je met jouw team aan de slag? Onze workshops en trainingen bieden we ook op maat incompany aan. Bij jou in de buurt dus.

Onze dialoogworkshop bieden we ook online aan in de vorm van een workshop van twee dagdelen. 

Volg de cursus communiceren met een team van collega’s of neem contact met ons op voor een communicatietraining voor leidinggevenden waarbij we de dialoog als vorm inzetten om effectiever te communiceren met collega’s en medewerkers aan wie je leiding geeft.

Als ik zelf beter luister, merk ik dat de ander zich meer gehoord voelt. Het gesprek gaat de kant op van de ander zijn doel. En mijn reactie past beter bij wat die persoon eigenlijk wil, in plaats van dat ik meteen met een oplossing kom die helemaal niet past bij zijn probleem. Misschien wil hij wel geen oplossing, misschien wil hij alleen maar gehoord worden. De gesprekken worden er dieper van.

FELICIA G.- BDO

De dialoogtraining is een aanrader, omdat een open dialoog meer oplevert en minder vermoeiend is.
Ik heb geleerd om meer door te vragen en dat levert veel verheldering op.

Ik merk dat je niet meteen een oordeel hoeft te hebben om toch bij te kunnen dragen aan een goede dialoog.

NANNEKE S.- AMSTERDAM

Ik kwam er achter hoe belangrijk óók bij online communicatie de non-verbale communicatie is.


Door de online dialoogtraining toe te passen ontstaat een open sfeer van gelijkwaardigheid, waardoor iedereen zich meer gehoord voelt.

NIEK v U. - TILBURG

Begrijpen en begrepen worden

Goede gesprekken vormen de basis van ons geluk en succes, maar ondanks alle moderne communicatiemiddelen lijkt het steeds moeilijker elkaar te verstaan. Er wordt langs elkaar heen gepraat en de verdeeldheid in de maatschappij neemt toe. Gelukkig ervaren deelnemers aan onze trainingen dat het ook anders kan. De dialoogtechnieken van de filosoof en natuurkundige David Bohm verbinden mensen, verdiepen relaties en doen nieuwe creatieve oplossingen ontstaan.

 

In onze workshops en trainingen staat de praktijk centraal. Je leert door te oefenen beter te luisteren. Naar de ander, maar ook naar jezelf. Dat vergroot het begrip van de ander en zorgt ervoor dat jij beter begrepen wordt. 

  • je leert beter luisteren
  • je neemt samen met anderen betere beslissingen
  • iedereen wordt gehoord
  • ieders mening doet ertoe
  • je creëert een win-winsituatie

Trainingskalender

Weergaven navigatie

Vandaag